Årets hållbarhetsinsats – skicka in dina motiveringar!

Dela:)

Screen Shot 2018-09-21 at 17.58.11

Runt om i landet genomförs fantastiska insatser i besöksnäringen som bidrar till en hållbar utveckling. Hjälp oss att hitta förebilderna, föregångarna, de som verkligen har gjort skillnad.

Vet du någon som utmärkts sig? Tänker du på någon person, organisation eller initiativ som har utmärkt sig i att lyfta och utveckla hållbarhetsfrågan inom besöksnäringen? Då är det dags att skicka in förslag till GMIC Sweden som under konferensen Hållbar Besöksnäring i Stockholm utser 2018 års hållbarhetsinsats inom den svenska besöksnäringen. Det kan vara en persons eller organisations prestation, en aktivitet eller annan insats som är värt att lyfta och sprida vidare.

Finalister och vinnare utses av en erfaren jury utsedd av GMIC Swedens styrelse men som är oberoende av föreningen.

Hur gör jag? Skicka in bidrag med motivering till info@gmicsweden.se Berätta vad personen eller organisationen har gjort under året som bidragit till att lyfta och utveckla hållbarhet inom besöksnäringen. Det finns inga krav på hur nomineringen ska se ut, men håll dig gärna under en A4 sida.

När är deadline? 19/10 2018

När delas priset ut? 7/11 under konferensen Hållbar Besöksnäring

 

Vinnare 2017 – Göteborgsvarvet

Priset tilldelas 2017 ut till Göteborgsvarvet för sitt konkreta hållbarhetsarbete kring evenemanget.

Göteborgsvarvet visar idrottens enorma potential att föra ut hållbarhetsfrågorna som ger ringar på vattnet. När ett sådant stort idrottsevenemang med över 60 000 deltagare arbetar konkret med hållbarhet ger det förstås väldigt positiva avtryck.

Läs mer om vinnaren av 2017 år hållbarhetsinsats här